egr@estebangomez.co

Cel + 0768720830

Stockholm Sweeden

© 2018 by Esteban Gomez

Carlos

Client / Cliente:

Perceptual

Project / Proyecto:

Carlos

Year / Año:

2017

Carlos is a storage unit inspired in a Design Classic, the Eames Storage Unit ESU. The design exercise was to buy a commercial metallic shelf from a department store and to generate a sliding door with a wooden railing system that allows the doors to be used on both sides. The system can be customized in colors just by flipping the doors and in dimensions by assembling the desired modules.

-

Carlos es un sistema de almacenamiento inspirado en un clásico del diseño el Eames Storage Unit  ESU. El ejercicio de diseño fue  comprar una estantería metálica comercial en un almacén de cadena y generarle un sistema de puertas corredizas a partir de rieles en madera que permiten utilizar las puertas por ambas caras. El sistema puede ser personalizado en colores y acabados simplemente girando la dirección de las puertas y en sus dimensiones se puede personalizar ensamblando los módulos deseados.

Show More
ESTEBAN GOMEZ